Travel Tours Reviews Destinations Top travel locations to visit for dutch tourists

Top travel locations to visit for dutch touristsHolidays abroad and world travel attractions: South of central Lima and Miraflores, the suburb of Barranco has long been popular with artists and writers. Although not as manicured as Miraflores or as meticulously restored as Lima’s historical center, Barranco has some beautiful 19th- and early-20th-century architecture and the authentic feel that comes in a place where locals far outnumber tourists. You can join them as they sit on the park benches, walk their dogs, and shop or eat at the outdoor patios in front of the street vendors. The small inns and restaurants that line the seaside hills and cliffs are popular places to have dinner and watch the sunset.

If The Peak offers the best panoramic views of Hong Kong, then sky100 at the International Commerce Centre (ICC) comes a close second. The clue’s all in the name, really: an indoor observation deck sits on the hundredth floor of the ICC skyscraper (don’t worry – you won’t have to climb stairs all the way to the top). From there, 360-degree views of the entire Hong Kong territory abound. Day or night, clear skies or glittering lights, you’ll be met with jaw-dropping vistas. If all of that sightseeing works up a thirst, then head up to floor 118, where you’ll discover the spectacularly chic and totally illuminated Ozone. Owned by the Ritz Carlton, it’s a magical rooftop bar where innovative cocktails are joined by delectable Asian tapas.

Croatia is a firm favourite European destination for anyone looking for a sailing holiday. This country consists of many picture-perfect islands, historic towns, and wonderful local culture. Croatia is full of natural beauty and is an easily accessible country for sailing around. Some of the top cruising destinations for a holiday in Croatia include Dubrovnik, Split, Kornati, Zadar, and Hvar. There are also smaller islands, like Vis and Korcula that offer incredible experiences.

Hike near the Hollywood sign: Feeling uninspired? Try changing your perspective on a familiar sight. While the Hollywood sign’s grounds are barred from public access, some great nearby hikes allow for great angles for photos. We’re talking Los Angeles sightseeing from a unique view. From Franklin Avenue in Hollywood, go north on Beachwood Drive; turn left at Ledgewood Drive and twist and wind uphill. Then go right at the three-way intersection onto Deronda Drive.

Helicopter Flights over Vic Falls – The Flight of Angels: An exhilarating helicopter or microlight flight offers the best views of the famous Victoria Falls. The views of the Smoke that Thunders (Mosi-oa-Tunya) and surroundings are spectacular. You’ll see in the video below (skip to 5 minutes, to watch from take-off)! The thrilling flight over the Falls gives you a bird’s eye view of the largest sheet of falling water in the world. Peering into a 108-meter deep chasm is sure to give you perspective on this huge natural wonder. You can also take helicopter flights upstream to do some game viewing from above. “The Flight of Angels” gets its name from David Livingstone’s description of the waterfall when he first saw it. He called it a scene so lovely that it must have been “gazed upon by angels in their flight”. You can also do Flight of the Angels in a microlight. This is a slower-paced trip with the wind blowing through your hair. Yet, micro lighting over Vic Falls is said to be more thrilling, because of the open cockpit, smaller size and less powerful engine.

For our dutch readers:

Niet zo groot als het Museo de la Nacion, het National Archaeology, Anthropology, and History Museum doet uitstekend werk door de geschiedenis van Peru te verkennen, van de prehistorie tot de koloniale tijdperk. De displays zijn goed georganiseerd en je zult niet overweldigd worden door de hoeveelheid materiaal, waardoor het gemakkelijker te begrijpen is. De varieteit is ook indrukwekkend, met onschatbare voorbeelden van keramiek, houtsnijwerk met figuren, obelisken, gewikkelde mummies, grafgraven, sieraden, wandtapijten en goud- en metaalwerk, waarvan vele worden getoond met schaalmodellen van de archeologische vindplaatsen. De keramische collectie bevat stukken die dateren uit 2800 voor Christus, en onder de gebeeldhouwde obelisken zijn de granieten Tello Obelisk en de beroemde Estela Raimondi. Ouders moeten zich ervan bewust zijn dat sommige keramische figuren mogelijk niet geschikt zijn voor kinderen. Inbegrepen bij het museum is het aangrenzende huis, ooit bewoond door zowel Jose de San Martin als Simon Bolivar.

Jassen in de aanslag – er loopt een rilling door de Catacomben. Dit netwerk van tunnels van 3.000 km (1.864 mijl) loopt onder een groot deel van de stad en bevat de botten van zes miljoen mensen, waaronder velen die zijn omgekomen tijdens de Revolutionaire Terreur. In deze vochtige, krappe gangen vind je de botten van Marat, Robespierre en hun trawanten ingepakt met muren tegen muren van medeburgers.

Portugal is om verschillende redenen een schitterend land om te bezoeken. Als u een zeilvakantie plant, wordt Portugal nog aantrekkelijker. Dit land heeft een prachtige kustlijn en enkele eilanden van wereldklasse. Met een rijke geschiedenis, heerlijk eten en tal van historische bezienswaardigheden. Portugal is altijd een goed idee. Enkele van de beste cruisebestemmingen in Portugal zijn Madeira (een van de beste eilanden van Europa) en Lissabon (de hoofdstad). Hiertussen zijn er nog veel meer waardige plaatsen om te bezoeken.

Laten we eerlijk zijn: veel mensen die naar Zuid-Californie reizen, komen in de eerste plaats voor Disneyland, ‘de gelukkigste plek op aarde’. Het inaugurele themapark van Walt Disney is nu meer dan 60 jaar oud, maar de magie en opwinding voelen altijd gloednieuw aan. In 2001 voegde een leger van Imagineers een tweede park toe aan het resort, California Adventure, en breidde het plezier uit met meer dan 30 attracties en attracties. Bij beide attracties in Los Angeles ontmoeten Disney-fans van alle leeftijden geliefde personages, glimlachen en schreeuwen aan boord van attracties, juichen optochten toe en worden opgewonden door vuurwerk. Door dit alles geven betoverende fantasie-ervaringen je het gevoel dat je gelijk hebt in je favoriete Disney- of Pixar-film. De themaparken – beide topattracties in Los Angeles – worden omringd door het levendige winkelgebied Downtown Disney en vele fantastische hotels. Lezen meer details op deze website Flacco.

Bungee Jumping at Victoria Falls: bovenaan de lijst met avontuurlijke activiteiten van Victoria Falls: bungee vanaf Victoria Falls Bridge. Vervolgens vrije val 111m, met Vic Falls dichtbij op de achtergrond. Als iets je adrenaline een boost geeft, dan is het deze bungeejump, een van de hoogste ter wereld! Ongeveer 50.000 mensen springen elk jaar veilig van de Vic Falls-brug. Het veiligheidsrecord is 99,9% met een niet-dodelijk ongeval in 2012. Bridge Swing off Victoria Falls Bridge: probeer de Bridge Swing voor een vergelijkbare megastroom naar de bungeejump, maar met de juiste weg omhoog en vastgemaakt in een harnas. Dan is er de tandem bungee-swing (bridge-swing) in de kloof voor dubbel plezier.